VACATURES BIJ KASTEEL VAALSBROEK

Dichtbij het drielandenpunt, volledig in het groen, ligt het in het 15e eeuws gebouwde Kasteel Vaalsbroek in Vaals met 130 luxueuze hotelkamers. Hier vinden onze gasten de balans tussen ontspanning, inspiratie en kwaliteit. Het landgoed heeft alles voor een ultiem verblijf met de beste service bij een evenement of vergadering.

OVER HET HOTEL

Kasteel Vaalsbroek in Vaals is een prachtig gelegen hotel op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, dichtbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken. Het hotel biedt een uitgebalanceerde mix van ontspanning, stedelijke inspiratie en landelijke rust op hoog niveau. Onze gasten logeren in één van de 130 sfeervolle kamers of suites in de hotelvleugel naast het kasteel met eigen patio of schitterend uitzicht over het glooiende Limburg. Het à la carte restaurant van Kasteel Vaalsbroek, ‘In de Oude Watermolen’, is vermaard om haar lokale ingrediënten en seizoengebonden gerechten.

 

Adres: Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals

Telefoon: +31 (0)43 308 93 08 

E-mail: vaalsbroek@bilderberg.nl

Werken bij Bilderberg is voor iedereen, want zelfs zonder horeca-ervaring ben je bij ons welkom. Als je de juiste instelling hebt en het gevoel van gastvrijheid zit in je, dan brengen wij je hier de vakkennis wel bij. Je komt terecht in een fijn team en veel collega’s werken er ook al heel lang. Je werkt de hele dag met vrolijke mensen die er alles aan doen om het onze gasten naar hun zin te maken.