VACATURES BIJ HOTEL DE KEIZERSKROON

Voor collega’s die iedere dag met een oprechte glimlach onze gasten voorzien van een authentiek verblijf ben je bij Hotel De Keizerskroon aan het juiste adres. Hier ervaar je hoe échte gastvrijheid voelt, proeft, ruikt en oogt.

OVER HET HOTEL

Hotel De Keizerskroon, gelegen naast Paleis Het Loo heeft een rijke historie die door de kleinste details in het hotel zijn doorgevoerd. In tot eind jaren 60 persoonlijke bezit van Koningin Wilhelmina voelen onze gasten zich op en top gast en doen wij er alles aan de wensen van onze gasten te vervullen. Op verzoek van vele van onze gasten zijn in Restaurant Kingstreet de beroemde Keizerskroon grillgerechten terug op de kaart. Gecombineerd met mooie passende wijnen en een gezellige en huiselijke ambiance, staat het vernieuwde restaurant Kingstreet garant voor een avond genieten.

 

Adres: Koningstraat 7, 7315 HR Apeldoorn

Telefoon: +31 (0)55 521 77 44 

E-mail: keizerskroon@bilderberg.nl

Binnen Bilderberg Hotel De Keizerskroon is elke medewerker gelijk, of je nu in de huishouding staat of chef van de keuken bent. De deuren van de General Manager staan ook altijd open. Iedereen maakt een praatje met elkaar en iedereen staat ook open voor goede ideeën. Bij Hotel De Keizerskroon werk je in een hecht team dat ook nog weleens samen gezellig erop uit wilt gaan.