VACATURES BIJ EUROPA HOTEL SCHEVENINGEN

Van strand tot land, alles komt samen bij het Europa Hotel in Scheveningen. In slechts 198 stappen ben je op het strand en in 10 minuten met de metro sta je in het stadshart van Den Haag. Hier bied jij onze gasten alles wat ze nodig hebben voor een onvergetelijk verblijf aan zee.

OVER HET HOTEL

Ingenesteld in het mooie Scheveningen biedt het Europa Hotel 174 comfortabele kamers met uitzicht op bruisend Scheveningen of op zee. Voor onze zakelijke gasten creëren wij een persoonlijke bron van inspiratie door het unieke Philips Day Light System. De kust, de boulevard en de cultuur maken een verblijf in ons hotel in Scheveningen tot een gastvrije onvergetelijke ervaring. Tevens is dit de bron van inspiratie voor Restaurant SALT Coastal Bistro & Bar. Hier word je verrast met smaakvolle gerechten, waarbij er subtiel gebruik wordt gemaakt van diverse soorten zout.

 

Adres: Zwolsestraat 2, 2587 VJ Scheveningen

Telefoon: +31 (0)70 416 95 95 
E-mail: europa@bilderberg.nl

Werken bij Bilderberg is voor iedereen, want zelfs zonder horeca-ervaring ben je bij ons welkom. Als je de juiste instelling hebt en het gevoel van gastvrijheid zit in je, dan brengen wij je hier de vakkennis wel bij. Je komt terecht in een fijn team en werkt de hele dag met vrolijke mensen die er alles aan doen om het onze gasten naar hun zin te maken. Bilderberg Europa Hotel is de beste werkplek achter de duinen.