SOLLICITATIEPROCEDURE

Sollicteren bij Bilderberg. Hoe werkt dat? Wat kun je verwachten? We vertellen je graag over onze sollicitatieprocedure op deze pagina.

SOLLICITATIE-
PROCEDURE

Zoek tussen onze openstaande vacatures naar een geschikte functie. Zit er iets voor je bij? Laat gemakkelijk je naam en telefoonnummer achter. Solliciteren duurt slechts één minuut!

 

Zie je geen passende vacature, maar wil je wel graag bij Bilderberg aan de slag? Je mag altijd een open sollicitatie sturen. Wie weet kunnen wij je helpen bij het vinden van de perfecte baan bij Bilderberg.

Na jouw solliciatie via de website nemen wij binnen 48 uur contact met je op. Dit doen we via SMS of Whatsapp, zo kunnen we gemakkelijk en snel een afspraak plannen.

Gasten maken wij vooral blij met een grote lach en een sprankelijke persoonlijkheid. Om te weten of jij bij de Bilderberg familie past hebben we geen CV of motiviatiebrief nodig. We bellen liever even met je, maximaal 15 minuten. Dan kun jij al jouw vragen stellen en wij die van ons. Klikt het? Dan bespreken we samen of en zo ja, wanneer je langs komt.

Tijd om die lekkere Bilderberg koffie te proeven! We verwelkomen je met plezier in het hotel, hopelijk jouw toekomstige werkplek. Nu is het tijd om verder te praten over de functie, jouw wensen en onze wensen.

 

Afhankelijk van het gesprek en de functie volgt er eventueel een tweede gesprek.

Zijn we beide enthousiast? Dan is het tijd om de voorwaarden van jouw dienstverband te bespreken. Wanneer dit rond is kun je het contract tekenen.

Vanaf nu mag jij jezelf een echte Bilderberger noemen.
Welkom bij de Bilderberg Familie!

 

In de eerste week van je indiensttreding loop je een week mee op alle afdelingen van het hotel, van housekeeping tot keuken en van bediening tot banqueting. Zo leer je het hotel van binnen en van buiten kennen en maak je kennis met al je nieuwe collega’s. Na deze introductieweek word je ingewerkt op je eigen werkplek. Je zult je snel thuis voelen.

Heb je nog een vraag?

Laat je vraag hier achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

    Over welk hotel gaat je bericht?