VACATURES BIJ WIENTJES

Bilderberg Grand Hotel Wientjes is een begrip in Zwolle en omstreken. Dankzij de centrale ligging en de persoonlijke aandacht van onze mensen is Wientjes het perfecte hotel om te verblijven.

Er zijn momenteel geen vacatures.

OVER HET HOTEL

Dankzij de centrale ligging en de persoonlijke aandacht van onze mensen is Grand Hotel Wientjes niet alleen een intiem en klassiek hotel om te verblijven tijdens een vakantie of weekendtrip. Het speelt sinds jaar en dag een centrale rol als lokale ontmoetingsplek in het historische Zwolle wat het authentieke karakter van Wientjes onderstreept. Onze 57 stijlvolle kamers bieden zowel de particuliere als zakelijke gast volop comfort. Restaurant W serveert op elk moment van de dag lokale heerlijkheden en klassiekers. En met mooi weer strijken onze gasten neer op ons gezellige terras.

 

Adres: Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle

Telefoon: +31 (0)38 425 42 54 

E-mail: wientjes@bilderberg.nl

Binnen Grand Hotel Wientjes is elke medewerker gelijk, of je nu de huishouding doet of chef van de keuken bent. De deuren van de General Manager staan ook altijd open. Iedereen maakt een praatje met elkaar en iedereen staat ook open voor goede ideeën. Bij Wientjes werk je in een hecht team dat ook nog weleens samen gezellig erop uit wilt gaan.