VACATURES BIJ HOTEL DE BOVENSTE MOLEN

Aan de rand van Venlo, net buiten het centrum en verscholen in weldadig groen, ligt Hotel De Bovenste Molen. Hier genieten gasten van een gezellig verblijf in een warme Bourgondische sfeer en ervaren zij wat échte gastvrijheid betekent met ontspanning van de bovenste plank.

OVER HET HOTEL

Bij De Bovenste Molen vind je alle rust en gezelligheid die Limburg te bieden heeft. Onze 82 modern gerenoveerde hotelkamers bieden onze gasten alle rust en luxe om bij te komen van een heerlijke dag buiten. Wandelen door het glooiende Limburgse landschap of winkelen in stijlvol Venlo. Ook in ons restaurant en Wellness Centre staan we klaar om u een verblijf te bieden waarbij het u aan niets ontbreekt. Het restaurant heeft haar naam WOODZ te danken aan de locatie in het bosrijke gebied ’t Jaomerdal. De keuken focust zich op stoere en regionale gerechten. Daarnaast biedt het brede assortiment aan bieren de mogelijkheid tot mooie bier-spijscombinaties.

 

Adres: Bovenste Molenweg 12, 5912 TV Venlo

Telefoon: +31 (0)77 359 14 14 

E-mail: bovenste-molen@bilderberg.nl

Bilderberg is een platte organisatie, iedereen is erg betrokken, groet elkaar en er is veel contact op de werkvloer. Werken in De Bovenste Molen voelt als werken samen met familie. Je krijgt waardering voor je werk, maar ook je eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. Het belangrijkste is dat je weet wat gastvrijheid is en onze gasten dat gevoel kan geven.