Werken bij Bilderberg

Bij Bilderberg staan mensen centraal. Zowel onze gasten als onze medewerkers. Bilderberg heeft haar eigen aanvulling op de horeca cao. Daarin doen we net iets meer dan verwacht. Medewerkers worden allemaal gezien als vakkracht en ingedeeld in een loonschaal. Voor leerlingen hanteren wij loonschaal 2.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Bilderberg kent een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

Vakantiegeld

8% over je bruto jaarsalaris ontvang je in de maand mei als vakantiegeld. Als invalkracht of min-max kracht ontvang je ook vakantiegeld. Dit wordt tegelijkertijd met het uurloon uitbetaald.

Vakantiedagen

Alle fulltime medewerkers hebben recht op 25 vakantiedagen per jaar.

Studieregeling

Op basis van individuele wensen wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. Bilderberg draagt veelal bij in je studiekosten en vergoedt ze in sommige gevallen zelfs volledig.

Kortingsregeling medewerkers

Tegen een aantrekkelijk tarief kun je alle Bilderberg hotels ontdekken. Daarnaast ontvang je als medewerker 20% korting in de restaurants van Bilderberg. Wil je jouw familie of vrienden laten kennismaken met jouw werkplek? Leuk! Dat kan tegen een gereduceerd tarief.

Wervingsbonus nieuwe medewerkers

Medewerkers van Bilderberg spelen als “ambassadors van Bilderberg” een belangrijke rol in het vinden van nieuwe collega’s. Jouw inzet en hulp bij het zoeken naar geschikte medewerkers willen wij als Bilderberg dan ook extra belonen. Je krijgt € 500,- netto bij de aanname van een nieuwe collega op full-time basis.

Collectieve zorgverzekering

Bilderberg biedt alle medewerkers een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering door gebruik te maken van een collectiviteitpolis bij zorgverzekeraar Menzis of Zilverenkruis Achmea. Daarnaast kun je als medewerker bij Bilderberg een collectieve verzekering met aantrekkelijke korting afsluiten bij Centraal Beheer Achmea voor bijvoorbeeld een autoverzekering.

Personeelsvereniging

In bijna alle Bilderberg hotels is een personeelsvereniging actief, die gedurende het gehele jaar educatieve en ontspannende activiteiten organiseert en je samen met je collega’s mooie herinneringen maakt en elkaar beter leert kennen. Gezelligheid gegarandeerd!

Ontwikkeling

Bilderberg maakt zich sterk voor het ontwikkelen en begeleiden van haar medewerkers. Wil jij nog beter worden in jouw vakgebied? Regelmatig wordt een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. Enkele voorbeelden zijn: training leidinggevenden, training praktijkbegeleider, systeem trainingen, wijncursus, training finance for non financials.