VACATURES BIJ HOTEL DE BILDERBERG

Ontmoet onze Grande Dame en naamgever Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, het hotel waar de allereerste Bilderberg Conferentie werd gehouden door Prins Bernhard. Het hotel ligt midden in het schitterende Veluwse bos. Privé of zakelijk, Hotel De Bilderberg biedt onze gasten alles wat ze nodig hebben.

OVER HET HOTEL

Rust en luxe, dat zijn de twee kernwoorden van Hotel De Bilderberg. De statige oprit staat centraal voor dit iconische hotel. Voor de broodnodige stijl en cultuur bezoeken onze gasten Oosterbeek, met het Airborne Museum, Kröller Müller Museum en Arnhem en Nijmegen binnen handbereik. Culinair bieden we onze gasten het Italiaanse Trattoria Artusi en het Frans-Amerikaanse Julia’s Kitchen om vervolgens te genieten van een duik in het zwembad of een bezoek aan de sauna.

 

Adres: Utrechtseweg 261, 6862 AK Oosterbeek

Telefoon: +31 (0)26 339 63 33  

E-mail: bilderberg@bilderberg.nl

In onze Grande Dame Hotel De Bilderberg staat alles in het teken van co-creatie. Dit streef je ook na met al je collega’s van diverse afdelingen. Je werkt nauw met elkaar samen, wat niet alleen heel gezellig is maar ook zorgt voor een familiegevoel.