VACATURES BIJ CHÂTEAU HOLTMÜHLE

Château Holtmühle is een uniek historisch kasteel uit de middeleeuwen waar onze gasten zich met recht de koning te rijk voelen. Rust en een luxueuze ambiance in een romantische omgeving zorgen dat zij zich in stijl kunnen laten verwennen.

OVER HET HOTEL

Even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen met de luxe van nu. Een nacht in één van onze 66 geweldig sfeervolle kamers, voorzien van alle gemakken ,maken dat onze gasten zich meteen kasteelvrouw en -heer voelen. In de omgeving van het hotel liggen de Kasteeltuinen van Arcen, de Hertog Jan Brouwerij en het Museum Van Bommel Van Dam. Of een bezoek aan de bourgondische stad Venlo en het gezellige Roermond behoort ook tot de opties. ’s Avonds schuiven onze gasten aan in ons Restaurant Die Alde Heerlickheijt waar zij onder de middeleeuwse keldergewelven genieten van de moderne Franse keuken.

 

Adres: Kasteellaan 10, 5932 AG Tegelen

Telefoon: +31 (0)77 373 88 00 

E-mail: holtmuehle@bilderberg.nl

Werken in Château Holtmühle voelt als werken met een familie. Je dagelijkse werkzaamheden zijn veelzijdig en staan altijd in het teken van gastvrijheid. Je krijgt volop de mogelijkheid voor je eigen inbreng en dit wordt dan ook zeer gewaardeerd.

ONTMOET DE BILDERBERGERS