VACATURES BIJ GARDEN HOTEL

De hoofdstad ligt aan je voeten bij het Garden Hotel in Amsterdam. Het hotel bevindt zich op afstand van het WTC, de RAI en de Zuid-As, maar ook de P.C. Hoofdstraat en het Museumplein zijn direct binnen handbereik. In het hotel vinden onze gasten de rust en ruimte in combinatie met een culinaire verrassing in Restaurant De Kersentuin.

Er zijn momenteel geen vacatures.

OVER HET HOTEL

Bij het Garden Hotel in Amsterdam beleef je alle facetten van onze mooie hoofdstad. Het hotel is centraal gelegen tussen het museumplein, chique winkels en gezellige restaurants. In een van de 124 stijlvolle kamers zorgen we ervoor dat onze gasten ontspannen van hun drukke dag en bezorgen wij ze casual dining op niveau in Restaurant De Kersentuin. Dagvers gevangen vis met groenten uit het seizoen, een perfect bereide steak tartaar of een verrassende twist op beroemde favorieten. De Kersentuin voelt vertrouwd en verrast tegelijkertijd.

 

Adres: Dijsselhofplantsoen 7, 1077 BJ Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 570 56 00 

E-mail: garden@bilderberg.nl

Werken in het Garden Hotel voelt als werken met een familie. Je dagelijkse werkzaamheden zijn veelzijdig en staan altijd in het teken van gastvrijheid. Je krijgt volop de mogelijkheid voor je eigen inbreng en dit wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Wij hebben op dit moment geen vacatures openstaan in onze hotels.

Ook een open sollicitatie zullen wij op dit moment nergens kunnen plaatsen.

Wij verwachten de eerste vacatures weer later in 2021.

Hopelijk zien we je dan terug op deze website.