VACATURES BIJ HOTEL 'T SPEULDERBOS

Hotel ’t Speulderbos ligt midden in de weldadige natuur van de Veluwe en combineert luxe en charme in een rustige omgeving voor onze gasten. Doordeweeks bieden we onze gasten de ruimte om hun hoofd leeg te maken en deze te vullen met frisse ideeën. In de weekenden en vakanties bezorgen we de kinderen samen met hun ouders de tijd van hun leven.

OVER HET HOTEL

In de groene omgeving van Hotel ’t Speulderbos staat alles in het teken van creativiteit en verwondering. Wij stimuleren onze gasten om creatief te zijn en hun fantasie te prikkelen. Dit komt ook terug in de 102 luxueuze en ruime hotelkamers en ons restaurant ‘t Speulderbos, waar we iedereen verrassen met lokale specialiteiten en smaakvolle tapasgerechten.

 

Adres: Speulderbosweg 54, 3886 AP Garderen

Telefoon: +31 (0)577 46 15 46 

E-mail: speulderbos@bilderberg.nl

Werken bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos staat in het teken van creativiteit, zolang het ‘Bilderbergwaardig’ blijft. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien en aan je eigen doelen te werken. Door de vakkennis die je tijdens je werk en samen met je collega’s opdoet voelt het als een grote familie. Wees altijd Bilderbergwaardig en zorg dat je opvalt! Dan word je gezien door de mensen die in de toekomst misschien iets voor jou kunnen betekenen.