KEUKEN
Werken in de keuken bij Bilderberg is werken met mooie producten, in een hecht team en met veel eigen inbreng. De keuken is het hart van onze hotels, waar de gerechten worden gemaakt die een blijvende herinnering geven aan onze gasten.
-
Chef de Partie
Als Zelfstandig Werkend Kok ben je één van de meest creatieve personen in het hotel. Résidence Groot Heideborgh Hogesteeg 50, 3886 MA Garderen -
Medewerker Afwas – Algemene Dienst (oproepkracht)
Heb jij oog voor netheid en ben je een echte aanpakker? Vind je het fijn om achter de schermen bij te dragen aan een soepel draaiend hotel? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken! Hotel De Bilderberg Utrechtseweg 261, 6862 AK Oosterbeek -
Zelfstandig werkend kok – Fulltime
Heb jij een passie voor koken en werk je graag met topingrediënten in een schitterende omgeving? Dan is deze functie bij Hotel De Bilderberg echt iets voor jou! Hotel De Bilderberg Utrechtseweg 261, 6862 AK Oosterbeek -
Ontbijt Kok Fulltime / Parttime van Bilderberg Hotel De Keizerskroon
Als ontbijtkok van het hotel zorg jij er met het ontbijtteam voor dat al onze gasten tevreden glimlachend aan de dag beginnen! Bilderberg Hotel De Keizerskroon Koningstraat 7, Apeldoorn, Netherlands -
Chef de partie / Zelfstandig werkend kok Fulltime of Parttime
Als Chef de Partie ben je één van de meest creatieve personen in het hotel! Hotel De Keizerskroon Koningstraat 7, 7315 HR Apeldoorn
OVER DE KEUKEN
Van een gastronomisch zevengangendiner tot de beste hamburger die je ooit hebt geproefd. En van een uitgebreid ontbijtbuffet tot de catering van een event met 300 gasten. In onze keuken staat alles in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Niet voor niks worden onze restaurants hoog beoordeeld. Werken in een Bilderberg-keuken betekent dan ook werken in een topkeuken.
Passie, creativiteit én gedrevenheid zijn de sleutelwoorden wanneer je werkt in de keuken van Bilderberg. Samen met je collega’s zorg je dat de gasten een onvergetelijke maaltijd krijgen voorgeschoteld. Je werkt met mooie en verse kwaliteitsproducten uit het seizoen. Goed samen kunnen werken én ideeën durven delen is een must. Er is dan ook veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in je vakgebied. En ook niet onbelangrijk: overuren worden gecompenseerd middels een tijd-voor-tijd regeling.