

KEUKEN
Werken in de keuken bij Bilderberg is werken met mooie producten, in een hecht team en met veel eigen inbreng. De keuken is het hart van onze hotels, waar de gerechten worden gemaakt die een blijvende herinnering geven aan onze gasten.
-
Zelfstandig Werkend Kok
Als Zelfstandig Werkend Kok ben jij onmisbaar voor een fijn verblijf van onze diverse gasten! Parkhotel Rotterdam Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam -
Medewerker afwas / algemene Dienst
Dankzij jou kunnen we onze gerechten en drankjes sprankelend presenteren! Hotel De Bilderberg Utrechtseweg 261, 6862 AK Oosterbeek -
Sous chef
Als sous chef ben je één van de meest creatieve personen in het hotel. Résidence Groot Heideborgh Hogesteeg 50, 3886 MA Garderen -
Sous Chef
Als sous chef bij Bilderberg draai je je hand niet om voor een 7-gangendiner op hoog culinair niveau. Hotel 't Speulderbos Speulderbosweg 54, 3886 AP Garderen -
CHEF DE PARTIE / ZELFSTANDIG WERKEND KOK Fulltime of Parttime
Als Chef de Partie ben je één van de meest creatieve personen in het hotel! Hotel De Keizerskroon Koningstraat 7, 7315 HR Apeldoorn
OVER DE KEUKEN
Van een gastronomisch zevengangendiner tot de beste hamburger die je ooit hebt geproefd. En van een uitgebreid ontbijtbuffet tot de catering van een event met 300 gasten. In onze keuken staat alles in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Niet voor niks worden onze restaurants hoog beoordeeld. Werken in een Bilderberg-keuken betekent dan ook werken in een topkeuken.
Passie, creativiteit én gedrevenheid zijn de sleutelwoorden wanneer je werkt in de keuken van Bilderberg. Samen met je collega’s zorg je dat de gasten een onvergetelijke maaltijd krijgen voorgeschoteld. Je werkt met mooie en verse kwaliteitsproducten uit het seizoen. Goed samen kunnen werken én ideeën durven delen is een must. Er is dan ook veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in je vakgebied. En ook niet onbelangrijk: overuren worden gecompenseerd middels een tijd-voor-tijd regeling.
