KEUKEN

Werken in de keuken bij Bilderberg is werken met mooie producten, in een hecht team en met veel eigen inbreng. De keuken is het hart van onze hotels, waar de gerechten worden gemaakt die een blijvende herinnering geven aan onze gasten.

OVER DE KEUKEN

Van een gastronomisch zevengangendiner tot de beste hamburger die je ooit hebt geproefd. En van een uitgebreid ontbijtbuffet tot de catering van een event met 300 gasten. In onze keuken staat alles in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Niet voor niks worden onze restaurants hoog beoordeeld. Werken in een Bilderberg-keuken betekent dan ook werken in een topkeuken.

Passie, creativiteit én gedrevenheid zijn de sleutelwoorden wanneer je werkt in de keuken van Bilderberg. Samen met je collega’s zorg je dat de gasten een onvergetelijke maaltijd krijgen voorgeschoteld. Je werkt met mooie en verse kwaliteitsproducten uit het seizoen. Goed samen kunnen werken én ideeën durven delen is een must. Er is dan ook veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in je vakgebied. En ook niet onbelangrijk: overuren worden gecompenseerd middels een tijd-voor-tijd regeling.

Ontmoet je collega's