Werken bij Bilderberg

Bij Bilderberg staan mensen centraal. Zowel onze gasten als onze medewerkers. Bilderberg heeft haar eigen aanvulling op de horeca cao. Daarin doen we net iets meer dan verwacht. Medewerkers worden allemaal gezien als vakkracht en ingedeeld in een loonschaal. Voor leerlingen hanteren wij loonschaal 2.

€ 10,93 per uur

Bij Bilderberg verdien je minimaal € 10,93 per uur.

  • Ongeacht je leeftijd
  • Ongeacht je functie
  • Gedurende de zomer

Het verhoogde minimumloon geldt alleen voor de zomerperiode, tot en met september 2021. Daarna ontvang je het salaris wat is vastgesteld door de Horeca CAO. Bekijk hiervoor de loontabel.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Bilderberg kent een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

Welkomstbonus 

Leuk dat je bij ons komt werken! Om je welkom te heten krijg je een welkomstbonus van € 125,- netto bovenop je eerste salaris, ongeacht hoeveel uur je werkt. Dat is toch lekker! Benoem bij het inleveren van je sollicitatie via welk kanaal je op de hoogte bent gebracht van onze welkomstbonus. Helaas geldt de bonus niet voor leerlingen, stagiaires of oud-collega’s.

Vakantiegeld

8% over je bruto jaarsalaris ontvang je in de maand mei als vakantiegeld. Als invalkracht of min-max kracht ontvang je ook vakantiegeld. Dit wordt tegelijkertijd met het uurloon uitbetaald.

Vakantiedagen

Alle fulltime medewerkers hebben recht op 25 vakantiedagen per jaar.

Wervingsbonus

Wanneer je bij ons werkt krijg je de mogelijkheid om samen met ons nieuwe collega’s te zoeken. Lukt het jou om een nieuwe collega te verwelkomen in jullie team? Dan heb je recht op een bonus van € 500,- netto. De voorwaarden delen we graag met je.

Kortingsregeling medewerkers

Tegen een aantrekkelijk tarief kun je alle Bilderberg hotels ontdekken. Daarnaast ontvang je als medewerker 20% korting in de restaurants van Bilderberg. Wil je jouw familie of vrienden laten kennismaken met jouw werkplek? Leuk! Dat kan tegen een gereduceerd tarief.

Ontwikkeling

Bilderberg maakt zich sterk voor het ontwikkelen en begeleiden van haar medewerkers. Wil jij nog beter worden in jouw vakgebied? Regelmatig wordt een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. Enkele voorbeelden zijn: training leidinggevenden, training praktijkbegeleider, systeem trainingen, wijncursus, training finance for non financials.

Studieregeling

Op basis van individuele wensen wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. Bilderberg draagt veelal bij in je studiekosten en vergoedt ze in sommige gevallen zelfs volledig.

Collectieve zorgverzekering

Bilderberg biedt alle medewerkers een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering door gebruik te maken van een collectiviteitpolis bij zorgverzekeraar Menzis of Zilverenkruis Achmea. Daarnaast kun je als medewerker bij Bilderberg een collectieve verzekering met aantrekkelijke korting afsluiten bij Centraal Beheer Achmea voor bijvoorbeeld een autoverzekering.

Personeelsvereniging

In bijna alle Bilderberg hotels is een personeelsvereniging actief, die gedurende het gehele jaar educatieve en ontspannende activiteiten organiseert en je samen met je collega’s mooie herinneringen maakt en elkaar beter leert kennen. Gezelligheid gegarandeerd!