SALES EN MARKETING

Onze gasten een geweldige ervaring bieden. Dat is het doel van iedereen die bij Bilderberg werkt. In jouw rol draag je daar aan bij door al vooraf aan het verblijf de service en gastvrijheid te bieden die zij van Bilderberg mogen verwachten.

Toon meer vacatures

Werken in SALES EN MARKETING

Binnen sales en marketing zijn er verschillende functies die je kan vervullen bij Bilderberg.

Medewerker Reserveringen

Zo ben je als Medewerker Reserveringen (ook wel Banquet Sales Medewerker genoemd), voornamelijk bezig met meetings en events die bij Bilderberg plaatsvinden. Je hebt contact met onze klanten, laat hen de mogelijkheden van jouw hotel zien en denkt met hen mee voor een succesvolle bijeenkomst. Om deze vervolgens tot in de puntjes te regelen. Een baan waarbij gastvrijheid, organisatietalent en sales samenkomen, en waarbij je (mede)verantwoordelijk bent voor een groot deel van de omzet van een hotel.

Accountmanager

Als Accountmanager richt je je ook op de zakelijke gast die een meeting of event organiseert bij Bilderberg. Van boardmeetings tot brainstorms en van een personeelsdag tot grote conferenties en events. In deze functie focus je met name op ‘new business’, het werven van nieuwe klanten. Je zult dan ook veelvuldig onderweg zijn om klanten te bezoeken. Elke dag is anders, maar één ding weet je zeker: je verkoopt een product waar je 100% achter kan staan. Je hebt veel vrijheid, maar voelt je ook echt deel van een team. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling.

Marketing en Sales vanuit het hoofdkantoor

Veel van onze marketing- en salesactiviteiten worden vanuit het hoofdkantoor van Bilderberg georganiseerd. Grote offertetrajecten, online marketing, marketing campagnes en salesacties, om maar wat te noemen. Als stagiaire op de afdeling marketing of sales ben je dus precies daar waar alle actie is. En leer je direct de fijne kneepjes van het vak.

Revenue Management

Ook in de hotels zijn we iedere dag bezig met het bouwen van Bilderberg als merk. Bijvoorbeeld door social media in te zetten of samenwerkingen met travel websites te zoeken. Maar ook door slim om te gaan met prijzen en beschikbaarheid, ook wel revenu management genoemd. Zo bieden we arrangementen die onze gasten geweldig vinden tegen de beste prijs.