HUISHOUDING

Wie zorgt ervoor dat onze gasten kunnen slapen in een strak opgemaakt bed? Dat na het ontbijt het restaurant weer spik en span is? Dat iedere dag onze hotelkamers weer schoon worden gemaakt? Juist, de dames (en heren) van onze huishouding!

Er zijn momenteel geen vacatures.

OVER HUISHOUDING

Bilderberg staat voor luxe, kwaliteit en gastvrijheid. Daar horen natuurlijk ook hotelkamers bij die brandschoon zijn. Als Medewerker Huishouding ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers en alle andere ruimtes in het hotel. Omdat we onze naam hoog willen houden, vinden we het belangrijk dat het schoonmaakwerk met de grootste zorg en met oog voor detail wordt gedaan.

Als medewerker van de afdeling Huishouding word je gewaardeerd door je collega’s én je gasten. Een bedankbriefje van een gast nadat zij op een mooie, schone hotelkamer hebben verbleven is geen uitzondering.

Als medewerker van onze huishouding werk je voornamelijk in de ochtenden. Handig wanneer je kinderen hebt! Bij Bilderberg werken veel verschillende mensen uit verschillende culturen. Maar waar je ook vandaan komt, één ding is voor iedereen gelijk. Wie bij Bilderberg werkt, hoort bij de Bilderbergfamilie!

ONTMOET JE COLLEGA'S

Benieuwd hoe het echt is om te werken in de huishouding van een Bilderberg hotel? Sanne en Marga, Medewerksters Huishouding bij Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn, vertellen het je graag.

“Wat prettig is, is dat ons werk erg gewaardeerd wordt. Niet alleen door Bilderberg, maar ook door de gasten die regelmatig bedankkaartjes voor ons achterlaten. De leukste hangen we zelfs op in onze kantine!”