BEDIENING

Onze gasten een geweldige tijd bezorgen, dat is de voornaamste taak van onze bedieningsmedewerkers. Als Medewerker Bediening bij Bilderberg werk je in en hecht team en een mooie omgeving en krijg je veel ruimte voor ontwikkeling.

WERKEN IN DE BEDIENING

Bij Bilderberg staan we bekend om onze culinaire prestaties en onze gastvrijheid. Niet voor niets is een aantal van onze restaurants bekroond door Michelin en Gault Millau. Als Medewerker Bediening bij Bilderberg weet je één ding zeker: je werkt in een fantastisch restaurant met prachtige producten in een mooie omgeving. Samen met het team werk je hard – maar altijd met een glimlach – om het de gasten naar de zin te maken. Om hun verwachtingen te overtreffen zelfs! Daarbij maakt het niet uit of het om een tafel van twee gaat of een groep van tachtig.

Als bedieningsmedewerker ben je een belangrijke schakel tussen de keuken en de gast. Je begrijpt hoe het er in de keuken aan toe gaat én wat de wensen zijn van de gast. Je vermogen om gasten enthousiast te maken voor de kaart, te adviseren over een passende wijn, goed op opmerkingen en vragen in te kunnen spelen en een connectie met de gast te leggen zorgen ervoor dat hij of zij met een grote glimlach weer naar huis gaat. Én een positieve beoordeling achterlaat op een reviewsite!

 

Goed samen kunnen werken én ideeën durven delen is een must. Een actieve en spontane houding vinden we belangrijker dan theoretische kennis, want de kennis over producten brengen we je graag bij. En ook niet onbelangrijk: overuren worden gecompenseerd middels een tijd-voor-tijd regeling. Genoeg reden dus om te solliciteren op een vacature van Medewerker Bediening bij Bilderberg!

ONTMOET JE COLLEGA'S