VACATURES bij Résidence Groot Heideborgh

Werken in een omgeving midden in de bossen van de Veluwe doe je bij Résidence Groot Heideborgh. Hier zorgen wij ervoor dat onze gasten het beste uit hun zelf kunnen halen door lichaam en geest in balans te brengen. Bij Groot Heideborgh ben je even weg van het alledaagse.

Over het hotel:

Bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen werk je midden in de natuur. Onze gasten willen we hier de rust en ruimte van de Veluwe laten ervaren in een van onze 84 comfortabele kamers, het à la carte restaurant Het Element,- waar gewerkt wordt met superfoods – en in onze beauty en wellness salon. Hier doen we er alles aan om het verblijf van onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

 

Adres: Hogesteeg 50, 3886 MA Garderen

Telefoon: +31 (0)577 46 27 00 

E-mail: heideborgh@bilderberg.nl

“Bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen werk je midden in de natuur. Onze gasten willen we hier de rust en ruimte van de Veluwe laten ervaren in een van onze 84 comfortabele kamers, het à la carte restaurant Het Element – waar gewerkt wordt met superfoods – en in onze beauty en wellness salon. Hier doen we er alles aan om het verblijf van onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken.”