VACATURES BIJ DE KERSENTUIN

Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel Restaurant De Kersentuin. Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat een spannende, vernieuwende weg in.

Er zijn momenteel geen vacatures.

OVER HET RESTAURANT

Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin. Het restaurant heeft niet voor niets een mooie vermelding in de Lekker 500. Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.

 

Adres: Dijsselhofplantsoen 7, 1077 BJ Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 570 56 00 

E-mail: garden@bilderberg.nl

Ervaring in een toprestaurant. Niet alleen onmisbaar op je CV wanneer je carriere wilt maken in de horeca. Het is een onvergetelijke ervaring die je op een nieuwe manier naar koken, gasten en beleving laat kijken. Om iedere keer de verwachting van onze gasten te overtreffen gaan we voor perfectie. Ieder gerecht, iedere smaak, ieder bord moet volmaakt zijn. Een lust voor de tong en de mond. Onderdeel van een fantastische avond met geweldige service en sublieme gastronomie. Hiervoor is teamwork het sleutelwoord. Pas als je écht samenwerkt, welke rol je binnen het team ook hebt, ben je in staat om tot nieuwe hoogten te komen. Dat betekent dat iedereen zijn rol kent, maar ook gezien en erkend wordt. Dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, maar ook veel ruimte krijgt voor eigen initiatief. En dat je jezelf elke dag pusht om beter te worden, om zo als team een topprestatie neer te zetten.

Pas jij in het team van De Kersentuin? Dan maken we graag kennis met je! Bij Bilderberg worden je overuren gecompenseerd met tijd voor tijd of met Fisc Free punten, waarmee je korting krijgt op bepaalde producten.