Inschrijvingen zijn niet meer mogelijk

Junior Marketeer

Als marketeer ben jij thuis in de wereld van digital marketing, en weet jij als geen ander online een sterk merk te bouwen.
Full Time
Deze vacature is verlopen.

Help jij ons om het merk Bilderberg en de omzet in onze hotels te laten groeien? Junior marketeer gezocht met een passie voor gastbeleving. Startersfunctie.

 

Full Time / Part Time (minimaal 4 dagen per week)

 

Wie ben jij?

 

 • Je bent van nature gastvrij, enthousiast en leergierig
 • Je hebt een opleiding afgerond in de richting van marketing, communicatie en/of vormgeving
 • Je wilt je verder ontwikkelen in (online) marketing en hebt een brede interesse
 • Je vindt het leuk om creatief te zijn, campagnes te bedenken én ze op te zetten en de resultaten te meten
 • Je bent resultaat gericht en gaat altijd voor ‘weer een beetje beter’
 • Je hebt talent voor marketing communicatie, zowel met tekst als beeld weet jij onze doelgroepen te raken

 

Wat ga je doen?

 

 • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de beste online ervaring voor onze gasten. Hierbij richten wij ons meer en meer op data gedreven Als junior marketeer ga jij je voornamelijk bezig houden met het opzetten en onderhouden van geautomatiseerde en gepersonaliseerde campagnes. Wij werken hiervoor onder andere met het Customer Data Platform PDRCT en het e-mailmarketing systeem CanopyDeploy. Daarnaast hou jij je bezig met de content op www.bilderberg.nl, de social media kanalen en werk je samen met je collega’s aan een variëteit van uitdagende projecten.
 • Binnen onze organisatie is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Op het gebied van zowel content- als data marketing zijn voldoende groeimogelijkheden. Waar krijg jij energie van? Bilderberg groeit samen met jou verder als sterk merk, waar iedere medewerker met kennis en plezier aan bijdraagt.
 • Bilderberg is onderdeel van Event Hotels, een hotel management company met een kantoor in Amsterdam. Het marketing team werkt op dit moment met name vanuit een kantoor in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek, maar we komen ook vaak samen op ons kantoor in Amsterdam. Je werkplek kunnen we in overleg vaststellen.

 

Wat wij bieden:

 • Flexibiliteit in je werkuren. De functie is voor minimaal 32 uur, deels thuiswerken is mogelijk na je inwerkperiode, maar we geven de voorkeur aan samenwerken op 1 plek.
 • Zeer aantrekkelijke fiscale voordelen bij de aanschaf van telefoon & abonnementen, computer & tablet, fiets, opleidingen, fitness- & sportcontributies, weekendje weg, CJP-pas en museumjaarkaart. We zijn hiervoor aangesloten bij fiscfree.nl.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. full time dienstverband en 8% vakantiegeld. Daarnaast mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen.
 • Reiskostenregeling.
 • Fors voordeel op hotelovernachtingen bij de ruim 80 hotels van Event Hotels in Europa.

 

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden »

 

Wie zijn wij?

Bilderberg heeft 11 hotels in Nederland en 1 hotel in Duitsland. De hotels liggen op bijzondere plekken: van kastelen en landgoederen omringd door natuur tot moderne hotels midden in een bruisende stad. Vanuit ons shared services platform verzorgen wij de marketing voor alle hotels van Bilderberg. Het is onze missie om een sterk merk te bouwen met, naast in de hotels zelf, ook online een geweldige ervaring tijdens de gehele customer journey. En daar komt veel bij kijken. Zoekmachine marketing, website optimalisatie, emailmarketing en social media zijn enkele middelen en kanalen die wij inzetten om bezoekers naar onze website te trekken en te overtuigen online een reservering te maken. We maken gebruik van geavanceerde gastsegmentatie om onze communicatie persoonlijk te maken en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze marketing te optimaliseren, met twee nominaties voor een marketing award als resultaat. Daarnaast adviseren we de hotels bij lokale marketing activiteiten en werken veel samen met externe bureaus aan speciale projecten en nieuwe concepten.

 

Oké, leuk! En hoe nu verder?

 • Laat je 06-nummer en e-mailadres achter. We nemen binnen 48 uur contact met je op. We plannen een korte telefonische kennismaking.
 • Klikt het? Dan ontvangen we graag jouw CV. Aansluitend plannen we een eerste (online) gesprek.
 • Bekijk hier de volledige sollicitatieprocedure.
  
  

Over het hotel

Bilderberg is onderdeel van hotelmagementorganisatie Event Hotels. Het marketing team is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten, merkbewaking en campagnes voor de 12 Bilderberg hotels. Bilderberg is onderdeel van Event Hotels, een hotel management company met een kantoor in Amsterdam. Het marketing team werkt minimaal 1 dag per week op kantoor. De ene week vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam, de andere week in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek. De overige dagen kan je vanuit huis werken of vanuit het kantoor van jouw voorkeur.