Inschrijvingen zijn niet meer mogelijk

NACHTRECEPTIONIST(E)

Als Nachtreceptionist bewaak jij van 23:00 tot 7:00 uur de Bilderbergse gastvrijheid.
part time/bijbaan
Deze vacature is verlopen.

Vacature Nachtreceptionist(e)

In de nacht is het hotel jouw domein. Hou je ervan om gasten ’s nachts dezelfde gastvrijheid te geven als overdag? Dan is de vacature voor Nachtreceptionist bij Hotel ’t Speulderbos in Garderen je op het lijf geschreven.

 

De baan

Als een rots in de branding zorg jij dat alles in het hotel op rolletjes loopt. Jij bewaakt de nachtrust en de veiligheid van de gasten. Als Nachtreceptionist zorg je ervoor dat het de gasten tussen 23.00 en 7.00 uur aan niets ontbreekt. Daarnaast verricht je lichte administratieve werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor de financiële dagafsluiting. Tot slot zie je erop toe dat bij het ochtendgloren alles weer gereed is voor een nieuwe dag vol prachtige belevenissen.

 

De afdeling

De vacature voor Nachtreceptionist valt onder de afdeling Front Office. Dit team is hét visitekaartje van ons hotel. In de nacht werken saai? Echt niet. Vaak is er van alles te doen: wake-up calls, reserveringen aannemen en verwerken, vragen beantwoorden, een luisterend oor bieden… Bij de vacature voor Nachtreceptionist(e) weet je één ding zeker: geen nacht is hetzelfde.

 

Wie zoeken we voor de vacature van Nachtreceptionist(e)?

De vacature van Nachtreceptionist(e) is een uitdagende functie met veel facetten. We zoeken iemand die ervan houdt om ’s nachts te werken en deze uitdaging graag aan gaat.

 

Check hier of je uit het juiste Bilderberg-hout bent gesneden:

– Heb je een opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? JA/NEE
– Zit gastvrijheid in je DNA? JA/NEE
– Heb je altijd al graag in de horeca willen werken? JA/NEE
– Hou je van rust én van afwisseling? JA/NEE
– Maak je het mensen graag naar de zin? JA/NEE
– Zit het met je verantwoordelijkheidsgevoel wel goed? JA/NEE
– Ben je spontaan en heb je een goed verzorgd uiterlijk? JA/NEE
– Ben je zelfverzekerd en stressbestendig? JA/NEE
– Ben je creatief in het bedenken van oplossingen? JA/NEE
– Ben je flexibel en kun je zelfstandig werken? JA/NEE

 

Heb je de meeste vragen met JA beantwoord? Dan zijn we wat ons betreft een match!

 

Werken bij Bilderberg

Oprechte gastvrijheid. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. Wij bieden onze gasten graag een onvergetelijke hotelervaring. Dat doen we door mensen te raken. Door écht geïnteresseerd te zijn. Door ons altijd af te vragen ‘wat heeft de ander nodig?’. Door alles tot in de kleinste details te regelen en verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef, want zíj maken het verschil.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Hotel ’t Speulderbos in Garderen doen we ons werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

 

Jouw werkplezier is onze bekroning

Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

 

Voor de vacature van Nachtreceptionist(e) bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche. Zoals:

  • Een marktconform salaris (uiteraard)
  • Alle overuren worden gecompenseerd. Ofwel in tijd voor tijd, ofwel met FiscFree-punten. Daarmee kun je sparen voor mooie gadgets, zoals een fiets, laptop of smartphone
  • Mogelijkheid tot een vast contract

 

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden »

 

Sollicitatieprocedure

Zie je het helemaal zitten om de vacature van Nachtreceptionist bij Hotel ’t Speulderbos in Garderen in te vullen?
Via onderstaande button kun je meteen solliciteren. Je krijgt binnen twee weken onze reactie.

 

Bekijk de volledige sollicitatieprocedure »

  
  

Over het hotel

Hotel ’t Speulderbos ligt midden in de weldadige natuur van de Veluwe en combineert luxe en charme in een rustige omgeving voor onze gasten. Doordeweeks bieden we onze gasten de ruimte om hun hoofd leeg te maken en deze te vullen met frisse ideeën. In de weekenden en vakanties bezorgen we de kinderen samen met hun ouders de tijd van hun leven.